preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave!Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 5187
Upisi šk. god. 2022./2023.
Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023.
Suzana Šestan / datum: 23. 5. 2022. 08:58

Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023. je na poveznici. 


[OPŠIRNIJE]Što upisujemo u školskoj godini 2022./2023.?
Suzana Šestan / datum: 6. 5. 2022. 09:40

Dragi učenici,

odabir vašeg budućeg zanimanja sigurno nije lak zadatak, radi se o jednoj od važnijih odluka koju ćete donijeti u svome životu. S time na umu, voljeli bismo vam pomoći prijateljskim savjetom. Prije nego što donesete svoju odluku, dobro razmislite o onome što zaista želite, što vas motivira i pokreće, gdje leže vaši interesi, ali i koje su vaše mogućnosti. Pitajte za savjet roditelje, nastavnike i prijatelje, ali nemojte zaboraviti ni proučiti sve informacije koje su vam dostupne o željenom zanimanju – svako zanimanje ima svoje osobitosti i specifične zahtjeve o kojima također treba razmisliti.

Kako bismo vam olakšali cijeli proces i informacije o željenim zanimanjima objedinili smo u našoj brošuri   UPISI 2022./2023. 

u kojoj jednostavnim klikom na link možete provjeriti čime ćete se točno baviti unutar odabranog zvanja, kakav vas nastavni plan i program čeka te sve ostale informacije koje su važne prilikom upisa (koji su predmeti bitni, koji su dokumenti potrebni i sl.).

U našoj ćete školi naći cijeli niz trogodišnjih i četverogodišnjih zanimanja od kojih je većina vezana za graditeljsku struku, no nudimo i obrazovne programe za one čiji interesi leže u umjetnosti, dizajnu ili multimediji, stoga Vas pozivamo da brošuru prolistate i provjerite sami što Vam nudimo.

Ima li još?

Sukladno interesu naših učenika, nudimo i prilike za sudjelovanjem u raznim projektima, natjecanjima i izložbama. Također, naši se učenici mogu uključiti i u rad učeničke zadruge “KRUGG”, organizaciju sportskih aktivnosti u Školskom športskom klubu ili se pridružiti nekoj od mnogobrojnih izvannastavnih aktivnosti koje organiziramo za svoje učenike.

Želite li naučiti još jedan jezik? Imamo rješenje. Uz sve navedeno, nudimo i učenje drugog stranog jezika za početnike  i nastavljače kroz fakultativnu nastavu.

Naravno, neizostavan dio pripreme naših učenika za budućnost je i organizacija dodatnih priprema za polaganje ispita državne mature i pripreme za upise na različite fakultete i akademije, ovisno o senzibilitetu naših polaznika.

Također vam nudimo i upis u deficitarna zanimanja koja će vam osigurati zaposlenje po završetku školovanja, priliku otvaranja vlastitog obrta, mogućnost stipendiranja tijekom školovanja i nastavak  obrazovanja u nekom četverogodišnjem programu.

Pozivamo vas da svoje najljepše školske dane provedete u našoj školi, Graditeljskoj školi Čakovec.

voditeljica profesionalne orijentacije 
Vesna Ilić-Kiš, prof.


[OPŠIRNIJE]Nastavni planovi i opisi zanimanja u šk.god.2022./2023.
Suzana Šestan / datum: 6. 5. 2022. 09:10

Nastavni planovi i opisi zanimanja koje upisujemo u šk. god. 2022./2023.


[OPŠIRNIJE]Upisni letak - šk. god. 2022./2023.
Suzana Šestan / datum: 16. 5. 2022. 08:18


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju